Våra dansledare

Vi dansledare är alla utbildade på Frigörande Dans Akademin. Vi har var och en vårt unika sätt att leda dans men utgår alla från den metod som Anne Grundel arbetat fram. Grundpelarna i dansen är fria rörelser och medveten närvaro (mindfulness) i rörelse. Musiken vi använder är varierad, alltifrån funk till världsmusik och klassiskt.

Sofie Mannerstråle

Sofie fann den fria dansen 2011 och har sedan dess haft den som en källa till energi, glädje och personlig utveckling. Hon arbetar som dansledare, yogalärare i Ashtanga och som management konsult.

I dansen talar jag genom rörelse och låter tanken ta en paus. Efter ett pass känner jag mig närvarande, fri, glad och levande.

Sara Göth

Sara  är legitimerad sjukgymnast och använder dansen som verktyg i både friskvård och sjukvård. När hon hittade dansen blev hon förvånad över dess många och positiva effekter. Sara dansar själv en stund varje dag.

I dansen landar jag här och nu, och kopplar bort vardagen omkring. Jag känner ett inre lugn och lycka, både kropp och själ fylls av livsenergi.

Frida Grundel

Frida Grundel är utbildad på Kungl. Musikhögskolan och arbetar även som sångerska och rytmikpedagog.

För mig är dansen ett utforskande i rörelsens oändliga möjligheter. Den är också det mest effektiva sättet att bli närvarande, stark, skärpt och glad. Genom att dansa bebor jag min kropp fullt ut, den blir helt min egen.

Daniel Palmgren

Daniels inspirationskällor till sina danspass är naturen, konstnärligt skapande, skrivande och personlig utveckling.

 

Den frigörande dansen är för mig ett underbart möte mellan musikens kraft, kroppens rörelser och medveten närvaro. En plats där allt är omfamnat och där det finns utrymme för helande och att gång på gång hitta hem till sig själv. 

 

 

Please reload

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now